Κοπή της Πίτας στο Γηροκομείο Πύργου

Με ευχές για ακόμα περισσότερη αλληλεγγύη στην κοινωνία και με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για τους ηλικιωμένους φιλοξενούμενους, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο Πύργου “Άγιος Χαράλαμπος”. Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Λαζαρόπουλος, που υποδέχθηκε τους καλεσμένους και ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους με κοινωνική αλληλεγγύη.

Ευχαρίστησε το προσωπικό του γηροκομείου για την προσφορά του αλλά και την προετοιμασία της εκδήλωσης. Με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων στη διοίκηση ο κ. Λαζαρακόπουλος έκανε μια μικρή αναδρομή. “Ήταν τρία πολύ δύσκολα χρόνια όπου καταφέραμε να παλέψουμε με συλλογικότητα, με υπευθυνότητα, να κρατηθούμε όρθιοι και βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων που ζουν σε αυτούς τους χώρους κλειστής κοινωνικής φροντίδας, να αναμορφώσουμε το ρόλο της κοινωνικής πρόνοιας και να προχωρήσουμε σε συνεργασία με την ευρύτερη τοπική κοινωνία. Καμία αλλαγή δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς τη συνεργασία και την αποδοχή του κόσμου. Και σε αυτό το άνοιγμα που προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτά τα τρία χρόνια ανταποκρίθηκαν όλοι πάρα πολύ θετικά και ευχαριστώ προσωπικά εκ μέρους της διοίκησης και των εργαζομένων.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ηλείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης και Γιάννης Κουτσούκος, οι πρώην βουλευτές Διονυσία Αυγερινοπούλου και Μιχάλης Κατρίνης, ο πρώην Γ.Γ. Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του ΔΣ Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και ο συντονιστής της Ν.Ε. Ηλείας των ΑΝΕΛ Τάκης Τσιλιμίγκρας.

https://www.ilialive.gr/live/κοινωνία/5565-έκοψαν-την-πίτα-στο-γηροκομείο-πύργου-ευχή-για-περισσότερη-αλληλεγγύη.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&fbclid=IwAR0GN-z08nile5oRZiec-uRcHfLksGqLL8YZG2N3MVnKaZRdUOTGVBKzNY0

Ο Πρόεδρος του ΚΚΠΠΔΕ Απόστολος Λαζαρόπουλος δήλωσε:

Πολλα συγχαρητήρια στο Προσωπικό της Μονάδας για την πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βρέθηκαν μαζί μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Με αλληλεγγύη , συνεργασία και δουλειά με την τοπική κοινωνία προχωράμε και συνδιαμορφώνουμε το νέο μοντέλο Κοινωνικής Φροντίδας, καθώς επίσης και τη Λειτουργία των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας. Καλή χρονιά σε όλες και όλους σας και σας ευχαριστώ για αυτή τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα τρία δημιουργικά χρόνια. Συνεχίζουμε.